Content Section
Artikkelit

Kattava tietopaketti viejälle: TF Talks Viennin rahoituksen viidakossa keräsi lähes 400 ilmoittautunutta – tallenne saatavilla

""
Published date

Finnveran 2.10. järjestämä webinaari tarjosi arvokasta tietoa ja työkaluja viennin rahoituksesta kiinnostuneille yrityksille. Tallenne on nyt saatavilla Team Finland -videokanavalla, ja se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden syventää osaamista viennin rahoituksen monimutkaisessa maailmassa.

Webinaarin alkuun rahoituspäällikkö Heidi Nousiainen Finnverasta kertoi Team Finland -palvelupolusta.

– Team Finland -verkosto koostuu eri organisaatioista, joilla on omat erityisroolinsa palvelupolun eri vaiheissa. Yhteistyö ja asiantuntijoiden tuki varmistavat, että yritykset saavat oikeat palvelut oikeaan aikaan. Olipa yritys kansainvälistymisen alkuvaiheessa tai jo pitkällä vientikaupassa, Team Finland on mukana matkassa. Ota yhteyttä Team Finlandin asiantuntijoihin ja löydä oikeat palvelut yrityksesi kansainvälistymisen tueksi, sanoo Heidi Nousiainen.

Vastuullisuus ja rahoitus kilpailuetuna

Juha Ketola, Finnveran va. liiketoimintajohtaja, korosti puheenvuorossaan, miten vastuullisuus ja rahoitus voivat toimia kilpailuetuna. 

– Maksuajan antaminen asiakkaalle tai rahoituksen järjestäminen ulkomaiselle asiakkaalle voi toimia suomalaiselle viejälle kilpailuetuna. Finnvera voi olla viejälle luonteva kumppani. Vastuullisuus ei ole enää pelkkä lisäarvo, vaan se on keskeinen osa yrityksen strategiaa ja toimintaa. Yritykset, jotka pystyvät osoittamaan vastuullisuutensa konkreettisesti, ovat vahvemmilla kilpailussa, sanoo Juha Ketola. 

Webinaarissa käsiteltiin myös Finnveran ympäristö- ja digilainoja, uusia työkaluja, kuten vientiluottoa ja vekselirahoitusta sekä isoja globaaleja EPC-hankkeita. 

Innostu, kuuntele tallenne ja ota meihin yhteyttä!

Lisätietoja: 

 

Jaa sivu: