Content Section
Uutiset

Varatoimitusjohtaja Topi Vesterille TXF Industry Fellowship -palkinto elämäntyöstä viennin rahoituksessa

Published date

Finnveran varatoimitusjohtajalle Topi Vesterille on myönnetty kansainvälinen TXF Industry Fellowship -palkinto huomionosoituksena mittavasta urasta viennin rahoituksen parissa ja työstä kansainvälisen vientiluottoyhteisön hyväksi. Tunnustuksen myöntää kaupan ja viennin rahoitukseen erikoistunut media ja tapahtumajärjestäjä TXF (Trade and Export Finance).

Topi Vesteri on palkinnon ensimmäinen saaja. Hän on työskennellyt Finnverassa joulukuusta 1998 ja johti suurasiakasyksikköä sekä vienninrahoitusyksikköä lähes 17 vuoden ajan. Vuodesta 2015 lähtien hän on varatoimitusjohtajana ja luottopäätösyksikön johtajana vastannut Finnveran luottopäätös- ja analyysiyksiköstä. Kansainvälisissä tehtävissä hän on toiminut luotto- ja poliittisen riskin vakuuttajien kansainvälisen järjestön, Bernin Unionin, presidenttinä (2015–), varapresidenttinä (2002–2003) sekä valtiollisten vientitakuulaitosten komitean puheenjohtajana (2009–2011).

–Topi Vesterin panos viennin rahoituksen toimijoille on ollut täysin poikkeuksellinen, sanoo TXF:n päätoimittaja ja johtaja Jonathan Bell.

–Finnverasta on kahdenkymmenen vuoden aikana kehittynyt yksi innovatiivisimmista alan toimijoista, joka saa vuodesta toiseen korkeimpia asiakastyytyväisyysarvioita, joka kehittää jatkuvasti toimintaansa sekä palvelujaan ja joka toimii läheisessä yhteistyössä kansainvälisten liikepankkien ja yksityisten luotto- ja poliittisen riskin vakuuttajien sekä toisten vientitakuulaitosten kanssa. Topin tultua Bernin Unionin presidentiksi hänen johdollaan on viety läpi merkittäviä muutoksia ja parannuksia, kuten Prahan Klubin fuusioiminen Bernin Unioniin. Luovutan tämän ensimmäisen Industry Fellowship Awardin erittäin mielelläni juuri Topille, joka inspiroi meitä kaikkia, Bell sanoo.

Nyt julkistettu tunnustus luovutetaan 6. kesäkuuta 2018 Prahassa viennin ja kaupan rahoituksen suurimmassa vuotuisessa tapahtumassa TXF Global -tapahtumassa, johon on ilmoittautunut yli 1 000 osanottajaa.

Lisätietoja:

TXF:n tiedote: Vesteri to be presented with TXF Industry Fellowship Award

Jaa sivu: