Content Section
Uutiset

Saldo- ja vakuustodistukset nyt myös sähköisessä asiointipalvelussa

""
Published date

Finnveran sähköisen asiointipalvelun uudistukset jatkuvat. 8.10.2024 alkaen yrityksen tilinpäätösajankohdan mukaiset maksuttomat saldo- ja vakuustodistukset ovat saatavilla PDF-muodossa asiointipalvelussamme. Todistukset ovat ladattavissa asiointipalvelusta vuoden ajan. 

Finnvera toimittaa asiakasyrityksilleen maksuttomasti kerran vuodessa saldotodistuksen yrityksen vastuista. Lisäksi toimitetaan vakuustodistus, jos yrityksellä on voimassa olevia vakuuksia Finnveralle. Yritysasiakkaiden saldo- ja vakuustodistukset 30.9.2024 tilanteesta on välitetty ensimmäistä kertaa myös Finnveran asiointipalveluun.

Saldotodistus toimitetaan Finnveran tiedossa olevan yrityksen tilinpäätösajankohdan jälkeisen kuukauden 10. päivään mennessä. Vakuustodistus toimitetaan vain, jos yrityksen vastuiden vakuutena on voimassa olevia vakuuksia.

Kun saldo- tai vakuustodistus on välittynyt asiointiin, yrityksen yhteyshenkilö saa asioinnista heräteviestin. Heräteviesti lähetetään, jos Finnveran asiakastiedoissa on tallennettuna tieto yrityksen yhteyshenkilön sähköpostiosoitteesta. Päivitäthän yhteystietosi asiointipalvelussa, jotta viestit tavoittavat sinut.

""


Halutessasi voit antaa tilitoimiston yhteyshenkilölle asiointivaltuuden todistusten lataamiseen sähköisessä asioinnissa. Asiointivaltuuksia voi hakea ja myöntää Suomi.fi-valtuuspalvelussa. Toistaiseksi lähetämme samat todistukset myös postitse yrityksen osoitteeseen.

Mahdollisesti muuttuneen tilinpäätösajankohdan voit ilmoittaa Finnveralle sähköisen asiointipalvelun viestien kautta.

Jos tarvitset vuotta vanhempia todistuksia, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme p. 029 460 2580. Vanhojen todistusten uudelleen toimittaminen on maksullista.

Saldo- ja vakuustodistusten välittäminen asiointipalveluun on osa Finnveran asiointipalvelun kehittämishanketta. Seuraavien vuosien aikana tuomme asiointipalveluumme yritys- ja henkilöasiakkaillemme lisää uusia palveluja.

Jaa sivu: